TOP5 Fedett, beltéri élményfürdő
2020. január 08. írta: Kidsoasis

TOP5 Fedett, beltéri élményfürdő

 k_p_15.JPG

Nemes Kitti fotója

 

Manapság már nem jelent gondot, ha a család a téli időszakban fürdőzni szeretne, pláne nem Magyarországon. Kis hazánk – kihasználva csodálatos természeti adottságait és gyógyvizekben való gazdagságát – élményfürdők széles kínálatával várja a csobbanni vágyókat, akár a hideg évszakban is. Érdemes kihasználni ezeket a lehetőségeket egy egész napos kikapcsolódás keretei között, hogy egy kis nyarat csempésszünk a télbe. Ebben a válogatásban az ország különböző pontjairól hoztuk el a hazai élményfürdők ajánlóját – természetesen elsősorban a (kis)gyerekes családokra gondolva.  

 

Napfényfürdő Aquapolis, Szeged

Baba-mama Világ a legkisebbeknek és szüleiknek, valamint négyszintes, labirintus-szerűen épített játszóház és babaúszás lehetőség: ha picurikkal érkezünk Szegedre, minden kényelem és szórakozási lehetőség biztosított. De a nagyobb testvérek és a bevállalós szülők sem fognak csalódni, a lifttel megközelíthető toronyból nem csak a kilátás páratlan, hanem a csúszási lehetőségek is rendkívül izgalmasak.

http://www.napfenyfurdoaquapolis.com

 

  

Aquarius Élményfürdő, Nyíregyháza

Mesés gyermekvilág, inka romtemplom, kincses sziget, spriccelők és elefántcsúszdák egy térben: ez az Aquarius Élményfürdő kínálata a kisebbek számára. A nagyobbacskák a kamikaze-, az óriás-, a családi csúszdákon, vagy az izgalmas vadvízi sodrófolyosón próbálhatják ki bátorságukat. Az élményfürdő területén önkiszolgáló étterem működik, így gondoskodhatunk a család egész napos jól tartásáról.

https://www.sostort.hu/hu/furdok/aquarius-elmenyfurdo

 

 

Aquaworld, Budapest

Ingyenes játszóházzal, gyermekfelügyelettel, animációs programokkal, saját étteremmel tűnik ki a sokszínű kínálatból a főváros határában található hatalmas, fedett vízi világ. A legkülönlegesebb hegyi patak csúszdán kívül számos más, a magas toronyból induló csúszdán lehet sikítozva kiengedni magunkból a feszültséget. A kicsik biztonságos, elkülönített gyermekcsúszdákon tanulhatják a csúszdázás szépségeit.

https://www.aquaworldresort.hu/hu/aquaworld

 

Zalakarosi Élményfürdő

A beltéri, fedett gyermekvilág az év minden napján nyitva áll a családok előtt. Több szinten találunk itt különlegességeket, a baba- és kisgyermekmedence páratlanul gazdag vízi játék kínálata akár az egész családot lekötheti. Persze lehet itt is kisebb beltéri építményeken csúszdázni, sodrófolyosón úsztatni magunkat, a vízimasszázsban, a nyakzuhany alatt vagy a pezsgőfürdőben kényeztetni fáradt porcikáinkat. 

https://zalakaros.hu/fedett-furdo

 

 

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Dél-tengeri hangulatot idéző, 5000 nm-es beltéri élménypalota vár mindenkit Sárváron hullámmedencével, bébijátékokkal és egy nagy jacuzzival a szülőknek, ahonnan figyelemmel követhetik csemetéjük pancsolását. Víziágyúk, spriccelők, gyermek- és felnőtt csúszdák, ingyenes, óvónők által biztosított gyermekfelügyelet a galérián található játszóházban és szaunavilág, bowlingpályák a szülőknek… mi kell még egy valódi nyár-a-télben kikapcsolódáshoz?  

https://www.sarvarfurdo.hu/csaladi-furdo-wellness

 

Kovács-Mihócza Orsolya írása

 

Még több olvasnivalóra vágysz?

Olvasd az Utazik a család magazint! Kattints!

A bejegyzés trackback címe:

https://utazikacsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr1215399124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása