Hogyan keresünk szállást, ha családunk van?
2016. január 26. írta: Kidsoasis

Hogyan keresünk szállást, ha családunk van?

Amikor még nincs gyerekünk, csak egyedül, esetleg párosan éljük a mindennapokat, tulajdonképpen csak a fantáziánk és az igényünk, no meg a pénztárcánk szab határt adnak, hogy milyen szálláshelyet keresünk, ha úgy döntünk, hogy egy pár napra elutazunk. 

Jómagam még emlékszem azokra a boldog „békeidőkre”, amikor nyaranta majd’ minden hétvégén felpakoltuk a kispolszkit és nekiindultunk a Balatonnak, Velencei-tónak, hogy sátrat verjünk valahol és jól érezzük magunkat a családdal. Arra is élénken emlékszem, hogy évek alatt szép sorjában mindenféle cuccot összeszedtünk, bevásároltunk (a szuper matractól a kempingezős étkészletig), hogy minél komfortosabban érezzük magunkat, ha elmentünk egy kicsit kempingezni. 

Most többen is arra gondolhattok, hogy a havas tájat nézve, hogy jön ide a nyári kempingezés. Hát valójában úgy, jó 20-25 évvel ezelőtt a legtöbb utazgatás nyárra datálódott, azoknak a szerencséseknek, akik mondjuk tudtak síelni, még egy-két téli vakációzás is befért az életébe. De valójában nem volt jellemző, hogy tél-víz idején kiruccanjunk egy jó kis wellnesszezésre. 

De manapság már szerencsések vagyunk. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, hiszen számtalan féle szálláshely közül válogathatunk. Nyilván, ahogy fent is említettem, gyerkőc nélkül kicsit talán egyszerűbb a helyzetünk, de ma már rengeteg olyan helyet is találhatunk, ami kifejezetten bababarát szálloda vagy családbarát szálláshely. 

Keressünk jól!

Amikor szállást nézünk, általában két lehetőség van: az egyik, hogy valamelyik jól ismert szállásos portál kínálatát kezdjük el böngészgetni vagy a Google-ban kezdünk el keresni az általunk jónak vélt kulcsszavakkal, hogy rátaláljunk a családunk számára legjobbra. 

kereses.jpg

Tapasztalatból mondom, hogy ezzel órákat, sőt napokat is el lehet bohóckodni anélkül, hogy meglelnék a befutót. Így amikor rátaláltam a KidsOasis-ra, komolyan, úgy megörültem, mint majom a farkának. Mert ezen az oldalon kifejezetten célirányosan tudok keresni és foglalni is akár, méghozzá úgy, hogy gyakorlatilag össze tudom válogatni, hogy mire van szükségem, a babakádtól a pelenkázóig. 

Persze, majd ha úgy adódik, hogy sátorozni is el tudunk majd menni, azt biztosan nem hagyjuk ki, de az is biztos, hogy családos utazáshoz itt érdemes a leginkább keresgélni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utazikacsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr498318116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása